Kamperen in Zeeland

 

Op Recreatiecentrum de Vogel kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden om te kamperen. Zo zijn er 200 toeristische kampeerplaatsen en daarnaast zijn er ook nog seizoens- en jaarplaatsen. Een ideaal gezinspark in Zeeland waar kinderen centraal staan. Voor kinderen betekent kamperen op Recreatiecentrum de Vogel veel spelen met vriendjes en vriendinnetjes. De 5-sterren camping heeft alles in huis om het kinderen naar de zin te maken: voorzieningen om te spelen en te zwemmen en een heel uitgebreid animatieprogramma. De camping is van alle gemakken voorzien om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De natuurlijk begroeiing van struiken, bomen en planten geven de camping een prachtige aankijk. 

De toeristische plaatsen zijn ingedeeld in gezellige kampeervelden. Met ruime plaatsen en een uitstekend comfort is de Vogel dé plaats voor een welverdiende vakantie. Een deel van de plaatsen ligt direct aan het water en heeft een prachtig uitzicht op het meer.

Bij de kampeervelden is altijd een speeltuin in de buurt voor de kinderen, maar op de velden is er ook genoeg ruimte om lekker te spelen. Bovendien is er ook altijd een sanitairgebouw in de buurt met uitgebreide kinderafdelingen zodat u de luxe van thuis niet hoeft te missen. Op alle kampeervelden is gratis wifi. Er mag één auto geparkeerd worden bij de plaats.  

Neemt u graag uw hond mee op vakantie? Ook bij de Vogel is uw huisdier van harte welkom.

Als u met een groep wilt komen kamperen op de Vogel dan is dat mogelijk om een kampeerveld af te huren. Neem contact met ons op om de mogeijkheden te bespreken!

Direct reserveren

Zoeken

Er zijn nog enkele voorseizoen plaatsen beschikbaar voor 2020