Hemelvaart in Zeeland bij De Vogel!

Vier Hemelvaart in Zeeland!
 

Op zoek naar een familiecamping met binnen zwembad, veel voorzieningen en vooral veel gezelligheid? Vier dan Hemelvaart bij Recreatiecentrum de Vogel! Tijdens dit lange weekend in Zeeland komt u tot rust en kunnen de kinderen naar hartelust spelen. Speciaal voor u hebben we alle voordelen op een rijtje gezet:

  • Gelegen aan een 62 hectare grote recreatieplas met waterglijbaan, drijvend vlot en kano en waterfiets verhuur!
  • Indoor speeltuin, vele activiteiten, terras en restaurant.
  • Daarnaast een overdekt zwembad waar u zich prima kunt vermaken!
  • Ook een uitgebreid activiteitenprogramma voor alle leeftijden!
Kamperen tijdens Hemelvaart, voordelig kamperen!
 

Kamperen met Hemelvaart kan zeer voordelig bij De Vogel. Onze ruime kampeerplekken zijn allemaal tussen de 100 en 120 m2 groot en de plaatsen beschikken over 10A stroom, de luxe plaatsen beschikken over 10A stroom, een eigen waterpunt,en vuilwaterafvoer. De keuze is aan u!
Klik op de onderstaande button voor meer informatie over kamperen met Hemelvaart in Zeeland.

Boek Hemelvaart kamperen

 

Hemelvaart in Zeeland, comfortabel in een accommodatie!
 

Maar heeft u liever wat meer comfort of beschikt u zelf niet over een kampeermiddel? Ook dan hebben wij verschillende accommodaties beschikbaar in tijdens Hemelvaart! De accommodaties variëren van 4 tot 6 personen. Een stacaravan, een chalet of een bungalow, het kan allemaal! Nieuwsgierig naar de indeling en prijzen van de verschillende accommodaties? Klik dan snel op de onderstaande button!

Boek Hemelvaart accommodatie

 

Voor vragen of boekingen over vakantie Hemelvaart kunt u ook altijd telefonisch of via de mail contact met ons opnemen. Dit kan via 0031(0)114.681625 of info@de-vogel.nl

We zien u graag op Recreatiecentrum de Vogel!