Herfstvakantie in Zeeland

Vier de herfstvakantie in Zeeland!
 

Op zoek naar een vakantiepark? Met vele voorzieningen en gezelligheid? Kom dan eens bij Recreatiecentrum de Vogel kijken! Natuurlijk zijn er ook selchtweervoorzieningen! 

  • Indoor speeltuin, restaurant en cafetaria
  • Daarnaast een overdekt zwembad waar u zich prima kunt vermaken!
Kamperen in de herfst!
 

Tijdens de herfstvakantie kunt u tegen een voordelig tarief heerlijk bij ons komen kamperen. Onze ruime kampeerplekken zijn allemaal tussen de 100 en 120 m2 groot en de plaatsen beschikken over 10A stroom, de luxe plaatsen beschikken over 10A stroom, een eigen waterpunt,en vuilwaterafvoer. Klik op de onderstaande button voor meer informatie. 

Boek een kampeerplaats

 

De herfst in Zeeland, comfortabel in een accommodatie!
 

Liever wat meer comfort of beschikt u zelf niet over een kampeermiddel? Ook dan hebben wij verschillende accommodaties beschikbaar in de herfstvakantie in Zeeland! De accommodaties variëren van 4 tot 6 personen. Nieuwsgierig naar de indeling en prijzen van de verschillende accommodaties? Klik dan snel op de onderstaande button!

Boek een accommodatie

 

Voor vragen of boekingen over vakantie tijdens de herfst kunt u ook altijd telefonisch of via de mail contact met ons opnemen. Dit kan via 0031(0)114.681625 of info@de-vogel.nl

We zien u graag op Recreatiecentrum de Vogel!