Meivakantie in Zeeland, écht vakantie vieren!

Vier uw Meivakantie in Zeeland!
 

Op zoek naar een gezinscamping? Met een grote recreatieplas, vele voorzieningen en veel gezelligheid? Kom dan eens bij Recreatiecentrum de Vogel kijken! Tijdens uw meivakantie in Zeeland komt u pas echt tot rust, en de kinderen spelen de hele week! Speciaal voor u hebben we de voordelen van de meivakantie in Zeeland voor u een rijtje gezet:

  • Ten eerste de 62 hectare grote recreatieplas met waterglijbaan, drijvend vlot en kano en waterfiets verhuur!
  • Indoor speeltuin, vele activiteiten, terras en horeca.
  • Daarnaast een overdekt zwembad waar u zich prima kunt vermaken!
  • Ook een uitgebreid activiteitenprogramma voor alle leeftijden!
Camping meivakantie, voordelig kamperen!
 

Tijdens de meivakantie in Zeeland kunt u tegen een voordelig tarief heerlijk bij ons komen kamperen. Onze ruime kampeerplekken zijn allemaal tussen de 100 en 120 m2 groot en de plaatsen beschikken over 10A stroom, de luxe plaatsen beschikken over 10A stroom, een eigen waterpunt,en vuilwaterafvoer. Zo maakt u helemaal zelf de keuze!
Klik op de onderstaande button voor meer informatie over de meivakantie in Zeeland.

Boek meivakantie kamperen

 

Meivakantie in Zeeland, comfort in een accommodatie!
 

Maar heeft u liever wat meer comfort of beschikt u zelf niet over een kampeermiddel? Ook dan hebben wij verschillende accommodaties beschikbaar in de meivakantie in Zeeland! De accommodaties variëren van 4 tot 6 personen. Nieuwsgierig naar de indeling en prijzen van de verschillende accommodaties?
Klik dan snel op de onderstaande button!

Boek meivakantie accommodatie

 

Voor vragen of boekingen over kamperen meivakantie kunt u ook altijd telefonisch of via de mail contact met ons opnemen. Dit kan via 0031(0)114.681625 of info@de-vogel.nl

We zien u graag op Recreatiecentrum de Vogel!