ANWB TOP Camping 2019
Wauw! We hebben wederom  5 sterren  gekregen van ANWB en mogen daarom in 2019 ons weer ‘ ANWB TOP Camping ’ noemen. Wij behoren dus... lees verder »
Camper "De Vogel"
Heb jij deze supergave camper al gespot?  Zie jij hem rijden, maak dan een foto en tag ons op Facebook!  Wij zijn reuze benieuwd waar hij... lees verder »
Boek vroeg en voordelig!
10% vroege vogel korting Geniet van een heerlijke vakantie bij Recreatiecentrum de Vogel! Mis de Vroege Vogel Korting niet en reserveer nu... lees verder »
Televisie kijken
Vanaf heden is het niet meer mogelijk om analoog televisie te kijken. Er kan vanaf nu enkel nog maar digitaal televisie gekeken worden.  Klik... lees verder »
Huur een stacaravan aan het water!
Wist u dat wij ook stacaravans te huur hebben die direct aan het water gelegen zijn?! 4 of 6 persoons stacaravans Uitzicht over het water... lees verder »
Nieuw: interactieve voetbalmuur
Vanaf Pasen is er een gloednieuwe faciliteit op De Vogel! Een interactieve voetbalmuur!  De voetbalmuur komt te staan bij de nieuwe speeltuin... lees verder »
Nieuw: 6-persoons stacaravan met terras
In april worden er nieuwe verhuur accommodaties geplaatst recht aan het water!  Klik hier voor meer informatie over de nieuwe 6-persoons... lees verder »
Nieuw: luxe landhuis voor 10 personen
Wij hebben een nieuwe luxe groepsaccommodatie op ons park die geschikt is voor 10 personen. Ideaal voor een vrienden- of familie vakantie in Zeeland! ... lees verder »
Making the Movie
De Razende Komeet Donderdag 25 augustus hebben de kinderen op ons park mee kunnen doen met Making The Movie 'De Razende Komeet'. Donderdag... lees verder »