Huur een stacaravan aan het water!
Wist u dat wij ook stacaravans te huur hebben die direct aan het water gelegen zijn?! 4 of 6 persoons stacaravans Uitzicht over het water... lees verder »
Nieuw: interactieve voetbalmuur
Vanaf Pasen is er een gloednieuwe faciliteit op De Vogel! Een interactieve voetbalmuur!  De voetbalmuur komt te staan bij de nieuwe speeltuin... lees verder »
ANWB Top Camping 2018
Wauw! We hebben wederom  5 sterren  gekregen van ANWB en mogen daarom in 2018 ons weer ‘ ANWB TOP Camping ’ noemen. Wij behoren dus... lees verder »
Kids Zwemparadijs Tip! Keurmerk
Wauw! Recreatiecentrum de Vogel heeft het Kids Zwemparadijs Tip! Keurmerk ontvangen in de categorie 'vakantie met overdekt zwembad'! Dat betekent... lees verder »
Nieuw in 2017
In 2017 zijn er weer een tal van leuke ontwikkelingen gaande.  Er komt een nieuwe familieglijbaan bij het spraypark te staan! Er is voor... lees verder »
Nieuw: 6-persoons stacaravan met terras
In april worden er nieuwe verhuur accommodaties geplaatst recht aan het water!  Klik hier voor meer informatie over de nieuwe 6-persoons... lees verder »
Nieuw: luxe landhuis voor 10 personen
Wij hebben een nieuwe luxe groepsaccommodatie op ons park die geschikt is voor 10 personen. Ideaal voor een vrienden- of familie vakantie in Zeeland! ... lees verder »
Making the Movie
De Razende Komeet Donderdag 25 augustus hebben de kinderen op ons park mee kunnen doen met Making The Movie 'De Razende Komeet'. Donderdag... lees verder »