Omgeving

Recreatiecentrum de Vogel is gelegen aan het prachtige binnenmeer van natuurgebied ‘de groot vogel’. In de directe omgeving zijn tal van wandel- en fietsroutes om de mooie omgeving te ontdekken. Een ideale camping in Zeeland om de omgeving en mooie Belgische steden te verkennen. 

En wilt u eens een dag buiten de camping vertoeven, dan zijn er vele leuke bestemmingen in de omgeving:

Steden
Bezoek het pittoreske vestingsstadje Hulst met leuke terrassen en winkels. Bezoek Terneuzen en leef je uit op de indoor skibaan of breng een bezoekje aan de sluizen bij het Portaal van Vlaanderen. 

Stranden
De Westerschelde stroomt op een steenworp afstand van het park. Vanaf de Zeedijk en het strandje Perkpolder heeft u prachtig zicht op de grootste zeeschepen ter wereld. Liever een dagje naar de Noordzee stranden, ga dan naar Breskens, Groede of Cadzand. 

Verdronken land van Saeftinghe
Bezoek het prachtige landschap van dit unieke schorregebied. Saeftinghe is bijzonder door zijn uitgestrektheid en zijn natuur, maar ook omdat het een beeld geeft van het Zeeuwse oerland: een land van slikken, platen, en schorren doorsneden met geulen. Hier kun je nog dagelijks zien hoe het hele deltalandschap gevormd is.  

Antwerpen, Brugge en Gent
Sfeervolle steden in Belgie. Ontdek het middeleeuwse leven in Brugge per rondvaart, te voet of met de paardenkoets. Voor liefhebbers van kunst, cultuur en een lekker ‘pintje’ is Antwerpen of Gent een aanrader!

Met de kids
Gezellig een dagje samen met de kids vertoeven in een leuk (pret)park. Hier onder vindt u een aantal suggesties.