Op en aan het water

 

Zandstrand

 

Onze camping is geleden aan een prachtig binnenmeer, waardoor u er volop watersporten kunt beoefenen. Er is zelfs een speciaal gedeelte waar alleen zwemmers mogen komen. Bij dit gedeelte is ook een kunstmatig zandstrand aangelegd en zijn er diverse speeltoestellen in en rondom het water voor kinderen. Liever niet met uw voeten in het zand? Aangrenzend is er een ook een mooie ligweide met gras.                               

 

Openlucht peuterbad

Voor de allerkleinste onder ons heeft de Vogel een speciaal peuterzwembadje. Het water hier is altijd snel lekker warm en het sanitair met de babywasruimten is zeer dichtbij zodat de kinderen gelijk schoon aan tafel en naar bed kunnen. Is het slecht weer, dan kan er natuurlijk ook gebruik gemaakt worden van het overdekte zwemparadijs waar ook een peuterbadje is.

 


Visgelegenheid op het meer

Natuurlijk kunt u ook volop vis vangen in het grote binnenmeer. Er zijn zelfs speciale inhammen tussen het riet vanwaar u een optimale positie hebt voor het binnenhalen van een kanjer. Kinderen t/m 14 jaar mogen bij de Vogel gratis vissen aan het binnenmeer. Bij de receptie zijn diverse visvergunning te verkrijgen vanaf € 1,00 per dag. 

 

Verhuur van diverse watersporten

Op het binnenmeer kunt u ook een rondje waterfietsen of kanoën, via de receptie kunt u een kano, waterfiets of roeiboot huren. U kunt ook uw eigen roeibootje of surfplank meenemen (motorbootjes zijn niet toegestaan). 

Waterfiets/kano: € 2,50 per half uur