Op en aan het water

 

Zandstrand

 

Onze camping is geleden aan een prachtig binnenmeer, waardoor u er volop watersporten kunt beoefenen. Er is zelfs een speciaal gedeelte waar alleen zwemmers mogen komen. Bij dit gedeelte is ook een kunstmatig zandstrand aangelegd en zijn er diverse speeltoestellen in en rondom het water voor kinderen. Liever niet met uw voeten in het zand? Aangrenzend is er een ook een mooie ligweide met gras.                               

Overdekt zwemparadijs

Ons overdekte zwemparadijs staat garant voor uren waterplezier voor jong en oud! Met een recreatief bad (29 graden), een apart kleuter/peutergedeelte (31 graden), wellness hoek met stoomcabine en whirlpool (33 graden) en een spectaculaire glijbaan van maar liefst 70 meter lang en met het unieke aqua smash spel systeem. Vanuit het zwembad heeft u een mooi uitzicht over het spraypark en de vijver.
U heeft als camping gast onbeperkt gratis toegang tot het overdekt zwemparadijs.


Aqua smash glijbaan

In het overdekte zwembad is een spectaculaire glijbaan van maar liefst 70 meter lang en met het unieke aqua smash spel systeem. Dit is een uniek spelsysteem. Dit is een systeem met gekleurde LED spots verspreid over de glijbaan die kunnen worden aangeraakt om punten te scoren. Elke kleur is een bepaald aantal punten waard. Daarnaast wordt de snelheid van de gebruiker gemeten met sensoren aan het begin en het einde van de glijbaan. Wie heeft de meeste punten en de snelste tijd? 

 


Familie glijbaan/Spraypark

Buiten, met uitzicht op de vijver spetteren en spelen tussen fonteinen en waterstralen of glijden van de familieglijbaan.
De kinderen kunnen zich hier naar hartenlust veilig vermaken met het verwarmde water. En u geniet van de spelende
kinderen terwijl u óók geniet van uw drankje in de zon op het terras!

 

 

Openlucht peuterbad

Voor de allerkleinste onder ons heeft de Vogel een speciaal peuterzwembadje. Het water hier is altijd snel lekker warm en het sanitair met de babywasruimten is zeer dichtbij zodat de kinderen gelijk schoon aan tafel en naar bed kunnen. Is het slecht weer, dan kan er natuurlijk ook gebruik gemaakt worden van het overdekte zwemparadijs waar ook een peuterbadje is.

 

Visgelegenheid op het meer

Natuurlijk kunt u ook volop vis vangen in het grote binnenmeer. Er zijn zelfs speciale inhammen tussen het riet vanwaar u een optimale positie hebt voor het binnenhalen van een kanjer. Kinderen t/m 14 jaar mogen bij de Vogel gratis vissen aan het binnenmeer. Bij de receptie zijn diverse visvergunning te verkrijgen vanaf € 1,00 per dag. 

 

Verhuur van diverse watersporten 

Op het binnenmeer kunt u ook een rondje waterfietsen of kanoën, via de receptie kunt u een kano, waterfiets of roeiboot huren. U kunt ook uw eigen roeibootje of surfplank meenemen (motorbootjes zijn niet toegestaan). 

Waterfiets/kano: € 3,50 per half uur