Recreatie 

Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden op de Vogel om lekker te relaxen en te spelen! 

Kinderboerderij

Dieren en kinderen zijn een unieke combinatie. Vandaar dat Recreatiecentrum de Vogel op haar terrein ook een grote kinderboerderij heeft, waar de dieren uitgebreid geaaid en geknuffeld mogen worden. 
Zo zijn er paarden, geiten, een ezel, een lama, kippen, eenden, een pauw, diverse vogels en een complete familie hangbuikzwijnen. 
Tijdens de voedertijd kunnen de kinderen in kleine groepjes meehelpen met het voeren en verzorgen van de dieren. 
 

Speeltuintjes

De meest favoriete bezigheid van kinderen blijft nog altijd spelen in de speeltuin. Vandaar dat er over het gehele terrein van Recreatiecentrum de Vogel allerlei speeltoestellen verspreid staan. De speeltuinen zijn aangepast aan de diverse leeftijdsgroepen van kinderen.
Natuurlijk kunt u sinds kort ook terecht in de mooie binnenspeeltuin waar vanalles te beleven is. En in het Spraypark kunnen kinderen heerlijk spelen met alle wateractiviteiten.
 

Ponyritten en Paardenkoets

Regelmatig is de koets op het terrein te zien. Een hele leuke activiteit voor zowel groot en klein. Samen met de pony's verkennen we het terrein en de omgeving. Uiteraard zijn er ook momenten dat u zelf pony kunt rijden, een leuke activiteit voor de kleine amazones onder ons.

Vogelexpress

Stap in en verken samen met ons de camping. Het treintje rijdt langs verschillende plaatsen op de camping
met op de achtergrond een leuk muziekje!

Altijd een groot feest met jong en oud. 

 

Airtrampoline

Het is écht lachen, gieren en brullen op onze airtrampoline! Er zijn maar liefst twee airtrampoline's op de camping. Jong én oud heeft er plezier op. De bolvormige trampoline waarin lucht in wordt geblazen is omheint door een strook van kunstgras. Achter de airtrampoline ligt een grasveld waar activiteiten op worden georganiseerd door het recreatieteam. Zo is er altijd wat te beleven en heerst er een gezellige sfeer bij onze airtrampoline!

 
 
Jeugdhonk 't Kraaiennest
 
Een plek waar de jeugd kan samen komen en kan chillen. In het jeugdhonk is een dartbord, voetbaltafel, televisie en gratis wifi! Toegang vanaf 12 jaar.