Voorzieningen

Plaza de Vogel

Een mooie/grote accommodatie met heel veel faciliteiten: overdekt zwemparadijs met een superlange en interactieve glijbaan, veelzijdige binnenspeeltuin, groot restaurant, cafetaria, spraypark met familieglijbaan, kids club, gamezone en kinderbioscoop. Klik hier voor meer informatie over onze Plaza.
 

 

Sanitair gebouwen

Recreatiecentrum de Vogel beschikt over uitgebreide sanitaire voorzieningen die verspreid staan over het gehele park. Er is een groot sanitairgebouw op het midden van het park. Dit gebouw is verwarmd en met een speciaal kindergedeelte met douches en kinderbadjes. Ook zijn er diverse invalideruimtes.

Onze sanitair gebouwen werken met een ICON sleutel, voor deze sleutel vragen wij € 10,00 waarborg.
1 douche impuls kost € 0.50 (6 minuten)

Wasserette

De Vogel beschikt over twee wasserette waar u in een mum van tijd uw was kunt doen. 

De wasserettes werken met de zelfde sleutel als die van het sanitair gebouw.
1 wasbeurt kost € 5,00 inclusief wasmiddel
1 droogbeurt kost € 0,50 (kastdroog)

Receptie

De receptie vormt samen met de Plaza en de supermarkt het hart van Recreatiecentrum de Vogel. Alle medewerkers staan klaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Op de receptie kunt u terecht voor al uw vragen. Tevens zijn er diverse folders te verkrijgen van attracties in de omgeving. Als u liever de omgeving wilt verkennen per fiets, we hebben leuke fietstochten voor u klaar liggen. De receptie is 7 dagen per week geopend.

 

Wifi

In Plaza de Vogel en op de kampeervelden kunt u gratis internetten via de hotspot 'De Vogel'. In de verhuuraccommodaties ontvangt u ook gratis internet. 

 

Supermarkt

Op het recreatiecentrum is een goed uitgeruste supermarkt aanwezig, die in alle denkbare producten kan voorzien. Van (verse) levensmiddelen tot tal van gebruiksvoorwerpen en de supermarkt is in het seizoen zeven dagen per week geopend. Bovendien worden er iedere dag verse broodjes, croissant, appelflappen en stokbroden gebakken. De supermarkt kan door het verkopen van eigen merkartikelen, zeker concurreren met de grote supermarkten. 

De supermarkt is iedere dag geopend vanaf april t/m september

Wellness

Wilt u eens lekker relaxen? 

In het overdekt zwembad is er een wellness ruimte. U vindt hier een 2 persoons stoomcabine en een ruime whirlpool.

Ook hebben we op ons terrein een zonnebank. Deze bevindt zich in de zonnestudio recht tegenover de receptie. Muntjes voor de zonnestudio zijn verkrijgbaar op de receptie.