De boerenschuur 


Vanaf 2019 is deze accommodatie niet meer boekbaar!
 

Kampeerboerderij de Mechelman is de grootste groepsaccommodatie op Recreatiecentrum de Vogel en beschikt over totaal 88 slaapplaatsen. De karakteristieke schuur is ideaal voor scholen, verenigingen en grote groepen vrienden of familie.

De vrij gelegen schuur heeft veel privacy en ligt naast een sportveld en onze kinderboerderij waar verschillende dieren zoals paarden, geiten, een ezel, alpaca’s, kippen, eenden, konijnen en zelfs een complete familie hangbuikzwijnen leven.  

Recreatieruimtes
Op de begane grond van de boerenschuur zijn twee grote recreatieruimtes waarvan één zelfs een met openhaard. De grote ruimtes bieden de ruimte om samen te eten, spelletjes te spelen of om tv te kijken.

Keuken
Er is een compleet ingerichte keuken waar u voor grote groepen mensen een complete maaltijd kunt bereiden. In de keuken vindt u onder andere:

  • Magnetron
  • Koffiezetapparaat, inclusief filters
  • Waterkoker
  • Koelkast
  • Ruim voldoende bestek en servies
  • Grote eenpan gaspitten met pannen 

Sanitair
In de boerenschuur zijn twee waslokalen. In het eerst waslokaal treft u toiletten en wastafels, in het tweede waslokaal zijn er douches en wastafels. 

Slaapgalerijen
Er zijn in totaal 88 slaapplaatsen beschikbaar, die verdeeld zijn over 2 slaapgalerijen met stapelbedden. U neemt zelf uw hoeslaken, kussen, kussensloop en slaapzak mee. En er is op de begane grond een slaapkamer met 3 bedden.

Buiten treft u grote banken en tafels aan waar u gezellig met zijn allen kunt zitten. Ook honden zijn toegestaan in de kampeerboerderij. Bij de accommodatie kunnen 4 auto’s geparkeerd worden.

Als u in de kampeerboerderij logeert mag u gebruik maken van alle faciliteiten op ons park. Zoals de speeltuinen, sportvelden, strandje, binnenspeeltuin en zwembad. U hebt onbeperkt gratis toegang voor het overdekt zwembad. Echter moet u wel zelf voor begeleiding zorgen als de groep gaat zwemmen.

Tevens mag u een gratis activiteiten doen met de groep. U kunt kiezen uit midgetgolven, een uur varen met de waterfietsen en kano's of een uur fietsen met de familieskelters. 

Gourmet? BBQ?

Wij regelen het voor u!
Klik hier voor meer informatie.

U mag als groep gratis gebruik maken van het overdekt zwembad.

Wel onder begeleiding!

Gratis WiFi!

U ontvangt gratis WiFi in de groepsaccommodatie.