Jaarplaatsen in Zeeland

Op het ruime terrein van de Vogel zijn er diverse gedeelten gereserveerd voor vaste plaatsen. Bij deze vaste plaatsen heeft u de mogelijkheid om het hele seizoen gebruik te maken van de keur aan faciliteiten en activiteiten die de Vogel te bieden heeft.

Vele mini-vakanties!
Op vakantie gaan wanneer u maar wilt? Of regelmatig gewoon een weekendje of een paar dagen er tussenuit? Denk dan eens aan een eigen stacaravan of chalet op Recreatiecentrum de Vogel.

Recreatiecentrum de Vogel is altijd geopend  en zo kunt u het hele jaar door genieten van uw eigen vakantieplek! Lekkere dagjes doorbrengen in de Plaza, de dieren bezoeken op de kinderboerderij of meedoen met de vele activiteiten van het recreatieteam, mooie fietstochten in de omgeving maken of gewoon lekker tot rust komen op uw eigen stekje. Kijk maar eens rond op onze website wat je allemaal kunt doen bij de Vogel.

Als vaste gast op ons park krijgt u onbeperkt gratis toegang tot het zwembad.

De vaste plaatsen zijn zowel voor stacaravans als voor toercaravans. Deze 150m² grote plaatsen zijn aan drie zijden afgeschermd met beplanting. Compleet uitgeruste stacaravans en toercaravans kunnen hier worden aangesloten op stroom, water en riolering. U kunt een tuinhuisje plaatsen voor het opbergen van uw tuinmeubilair en fietsen. 

Honden zijn welkom op ons park.

Uitbreiding:

Recreatiecentrum de Vogel is volop aan het uitbreiden. In totaal komen er 277 plaatsen bij. Hierdoor zijn er weer jaarplaatsen beschikbaar voor zowel stacaravans als toercaravans. Deze plaatsen kunt u vinden op de plattegrond bij de plaatsnummer 843 - 1017.

Heeft u zelf een stacaravan en zoekt u een jaarplaats. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met onze receptie.

Heeft u interesse in een eigen stacaravan? Dan kunt u altijd ons actuele aanbod via de website bekijken of een kijkje nemen op ons showterrein.

Direct reserveren

Zoeken
Er zijn nog diverse jaarplaatsen voor stacaravans beschikbaar!

Er zijn nog enkele jaarplaatsen voor een toercaravan beschikbaar!