Feesten 

In de plaza bent u natuurlijk ook met grote(re) groepen van harte welkom. Een gezellig samenzijn ter ere van verjaardag, jubileum of een volledig verzorgde trouwdag. Dagen die u niet zomaar voorbij wilt laten gaan. Samen met u zorgen we voor een onvergetelijk samenzijn! Wij nemen al uw zorgen uit handen. 

Al vanaf 20 volwassenen kunnen wij een heerlijk koud en warm buffet voor u verzorgen. Inmiddels zijn vele gasten u voorgegaan! We hebben een aantal standaard buffetten. Van Basic tot Avantgarde, van stamppotten tot Italiaanse variant. De keuze is reuze!

In overleg zijn aangepaste (lunch/brood) buffetten mogelijk voor kleinere groepen.

Voor ieder budget kunnen wij u een prettig verblijf aanbieden met ook een goede verzorging van de inwendige mens. Naast buffetten is het ook mogelijk voor groepen te kiezen voor bijvoorbeeld een 3 gangen menu. Uw gasten mogen kiezen uit 3 voor-, 3 hoofd- en 3 nagerechten. Een aantrekkelijk alternatief voor een buffet. Dit kan al met een klein gezelschap.

Tijdens uw feest of partij kunt u zich op allerhande manieren laten verwennen. Hapjes, speciale dranken, spetterende bruidstaart... u kunt het zo gek niet verzinnen of wij regelen het voor u.

Groepen

Bent u op zoek naar een pit-stop tijdens uw wandeling, fiets of auto-route? Wilt u een familiedag organiseren? Een kaart-middag? Babyborrel... Bij recreatiecentrum de Vogel bruist het van de mogelijkheden! Een kopje koffie met een gebakje, gecombineerd met een wandeling over het park, bezoek aan de kinderboerderij.. of de kinderen die zich vermaken in de in- en outdoor speeltuin of op de skelters...  Neem contact met ons op en wij maken geheel op maat een offerte voor u. 

Bijeenkomsten

In onze zaal is het prima mogelijk een (zakelijke) bijeenkomst te organiseren. Onze professionele instelling zorgt voor een altijd geslaagde bijeenkomst. Van koffietafel tot een besloten vergadering of presentatie. Alle mogelijke presentatiemiddelen kunnen wij u ter beschikking stellen. Heeft u een beamer, microfoon, headset, led schermen nodig? Wij zorgen ervoor!  

Voor, tijdens en na uw activiteit kunt u genieten van onze cateringmogelijkheden. Van koffie en thee tijdens uw bijeenkomst tot een lunch of diner ervoor of na. Wij zijn pas tevreden als u het bent. Kortom, volop keuze en alle mogelijkheden om het geheel naar uw eigen specifieke wens en budget aan te passen. 

 
heerlijk buffet?
Brunch, lunch, diner? 
Alles kan!