Binnenspeeltuin

Lekker spelen doe je in onze kleurrijke en veilige binnenspeeltuin. Dat staat garant voor uren speelplezier. Klimmen, klauteren, spelen met de super lego-blokken... glij van de glijbanen, ravotten van boven tot beneden. 2 etages vol met ontdekkingen. In de speelkooi is ook een heuse "kabelbaan"! wie durft?

En terwijl de kinderen genieten, geniet u ook ! Aan één van de tafeltjes in de plaza van een hapje en/of drankje. De indoor speeltuin is vooral geschikt voor kinderen t/m 12 jaar. U heeft er geen omkijken naar. 

GameZone

Er is ook een gamezone aanwezig voor de oudere kinderen met leuke spellen zoals tafelvoetbal, airhockey en een pooltafel (tegen betaling). Daag je tegenstander(s) uit! Wie zal er gaan winnen? Naast de game zone is de kidsclub. Bij binnenactiviteiten zoals knutselen en dergelijke kan je het animatieteam daar vinden. 

Kinder-bioscoop

In de kinderbioscoop vertonen wij de hele dag leuke films. Op het grote scherm van wel 12m2 zijn speciaal op de kinderen gerichte films te zien. Full-stereo kijkplezier. Boekt u een kinderfeestje en wilt u een speciale film? Neem de dvd mee en wij vertonen uw eigen film!