Cat A
4-persoons stacaravan (30 m2)

De 4 persoons stacaravans op ons terrein zijn volledig ingericht met 2 slaapkamers, badkamer met douche, toilet en wastafel, compleet ingerichte keuken, woongedeelte met televisie en buiten een terras met tuinstoelen.
lees meer »

4-persoons stacaravan met terras (42 m2)

De 4 persoons stacaravans met terras op ons terrein zijn volledig ingericht met 2 slaapkamers, badkamer met douche en wastafel, aparte toilet, compleet ingerichte keuken, woongedeelte met televisie
lees meer »

Cat B
6-persoons stacaravan (42m2)

De 6 persoons stacaravans zijn volledig ingericht lees meer »met 3 slaapkamers, badkamer met douche, toilet en wastafel, compleet ingerichte keuken en woongedeelte met los meubilair en tv. Buiten terras met tuinstoelen.

Cat C
6-persoos bungalette (56 m2)

Vrijstaande bungalettes lees meer volledig ingericht en voorzien van 3 slaapkamers, luxe badkamer met douche toilet en wastafel. Compleet ingerichte keuken en gezellige living met TV. Tuinset met parasol.

Cat D
6-persoons bungalow (72 m2)

Grote vrijstaande bungalows met 2 verdiepingen. lees meer »Op de bovenverdieping 2 slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Beneden slaapkamer, badkamer met bad, toilet, keuken. Schuifdeuren naar terras.

 
 

 

Direct reserveren

Zoeken

Last minute

 

Klik hier voor alle last minute aanbiedingen van de verhuuraccommodaties!

Tijdens Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en in de zomervakantie is het animatieteam aanwezig. 
 

WiFi zoals thuis!

Snelle WiFi zoals u thuis gewend bent.