4 persoons stacaravan met terras (42m2)

Als u wilt genieten van een mooie vakantie en van alle gemakken voorzien, kunt u bij ons terecht voor de huur van een stacaravan.

Dit zijn nieuwe stacaravans die geplaatst zijn. De stacaravans hebben een overdekt terras aan de voorkant van de caravan met uitzicht op het water! Het terras kan geheel afgesloten worden zodat het ook veilig is met kleine kinderen.

Er zijn vanaf 2019 ook enkele stacaravans met terras beschikbaar op de plaatsnummers 932 t/m 935. Deze stacaravans staan niet recht aan het water, maar op een groot veld.

De stacaravans hebben als indeling:

  • een slaapkamer met een tweepersoonsbed 
  • een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden
  • badkamer met wastafel en douche
  • aparte toilet
  • compleet ingericht keuken met senseo, theekoker en koelkast
  • woonkamer met voldoende zitplaatsen en televisie (kabel tv) en een aparte eethoek

Er zijn standaard eenpersoons dekbedden en kussens aanwezig. Op alle bedden ligt een eenpersoons dekbed. Het dekbedovertrek, kussensloop en onderlaken moet u zelf meenemen of kunt u huren voor € 7,00 per bed.

Benieuwd wat er nog meer in de stacaravan aanwezig is? Klik hier voor de inventarislijst.

De eindschoonmaak is inclusief.

Tevens is er een tuinset aanwezig om lekker buiten te zitten. U kunt uw auto bij de stacaravan parkeren, het is echter alleen toegestaan om 1 auto bij de stacaravan te plaatsen. Indien u met 2 auto's komt dient u de 2de auto vooraan de camping op de parking te laten staan.

In deze vierpersoons stacaravans zijn geen honden toegestaan. 

Er is gratis wifi in de accommodatie.  U kunt met meerdere gebruikers tegelijk gebruik maken van de wifi in de accommodatie.