6-persoons bungalette, cat C (56m2)

Als u wilt genieten van een mooie vakantie en van alle gemakken voorzien, kunt u bij ons terecht voor de huur van een luxe 6 persoonsbungalette. De bungalettes hebben als indeling:

  • een slaapkamer met een tweepersoonsbed 
  • een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden
  • een slaapkamer met een stapelbed
  • ruime badkamer met wastafel, badkamermeubel, toilet en douche
  • open woon/keuken gedeelte. De compleet ingericht keuken heeft een senseo, theekoker, magnetron en koelkast met 3 diepvriesladen en in de woonkamer staat los meubilair en televisie (kabel tv) en een tafel en stoelen.
  • de bungalette is voorzien van centrale verwarming

Er zijn standaard eenpersoons dekbedden en kussen aanwezig. Het dekbedovertrek, kussensloop en onderlaken moet u zelf meenemen of kunt u huren voor € 7,00 per bed.

Benieuwd wat er nog meer in de bungalette aanwezig is? Klik hier voor de inventarislijst.

De eindschoonmaak is inclusief.

Tevens is er een tuinset aanwezig om lekker buiten te zitten. Vanuit de keuken kunt u via de openslaande terrasdeuren zo het terras oplopen.

U kunt uw auto bij de bungalette parkeren, het is echter alleen toegestaan om 1 auto bij de bungalette te plaatsen. Indien u met 2 auto's komt dient u de 2de auto vooraan de camping op de parking te laten staan.

In de zespersoons bungalettes zijn honden wel toegestaan. 

De 6 persoons bungalettes zijn te vinden op de plattegrond nummers V-901 t/m V-914. Deze bungalettes hebben allemaal een eigen tuin met terras op een ruim perceel. En u vindt de bungalettes op de nummers 139 t/m 141. Deze bungalettes hebben als extra een afwasmachine in de keuken.

Er is gratis wifi in de accommodatie.  U kunt met meerdere gebruikers tegelijk gebruik maken van de wifi in de accommodatie.