6 persoons bungalow, cat D (72m2)

Als u wilt genieten van een mooie vakantie en van alle gemakken voorzien, kunt u bij ons terecht voor de huur van een luxe 6 persoons bungalow. De bungalow bestaat uit 2 verdiepingen:

Boven verdieping:

  • een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden
  • een slaapkamer met een tweepersoonsbed
  • badkamer met douche, wastafel en toilet

Beneden verdieping:

  • een slaapkamer met een tweepersoonsbed
  • badkamer met ligbad, wastafel en toilet
  • open woon/keuken gedeelte. De compleet ingericht keuken heeft een koffiezetapparaat, theekoker, magnetron en koelkast met 3 diepvriesladen en in de woonkamer staat los meubilair en televisie (kabel tv) en een tafel en stoelen.
  • de bungalow is voorzien van centrale verwarming.

Er zijn standaard eenpersoons dekbedden en kussen aanwezig. Het dekbedovertrek, kussensloop en onderlaken moet u zelf meenemen of kunt u huren voor € 7,00 per bed.

Benieuwd wat er nog meer in de bungalow aanwezig is? Klik hier voor de inventarislijst.

De eindschoonmaak is inclusief.

Tevens is er een tuinset aanwezig om lekker buiten te zitten. Vanuit de keuken kunt u via de schuifdeur zo het terras oplopen. En er is een barbeque aanwezig.

U kunt uw auto bij de bungalow parkeren, het is echter alleen toegestaan om 1 auto bij de bungalow te plaatsen. Indien u met 2 auto's komt dient u de 2de auto vooraan de camping op de parking te laten staan.

In de zespersoons bungalow zijn honden wel toegestaan. 

De 6 persoons bungalow zijn te vinden op de plattegrond nummers rg18, rg 19 en rg 23. Deze bungalows hebben allemaal een eigen tuin met terras op een ruim perceel. 

Er is wifi mogelijk in de accommodatie. Op de receptie zijn de inloggevens te verkrijgen. De kosten van een wifi verbinding zijn € 7,50 voor een weekend, € 10,-- voor een midweek, € 15,00 per week en € 25,00 voor 2 weken. Dit kan alleen voor het gehele verblijf gekocht worden.
U kunt met meerdere gebruikers tegelijk gebruik maken van de wifi in de accommodatie.

Direct reserveren

Zoeken

Last minute

 

Klik hier voor alle last minute aanbiedingen van de verhuuraccommodaties!

Tijdens Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en in de zomervakantie is het animatieteam aanwezig. 
 

WiFi zoals thuis!

Snelle WiFi zoals u thuis gewend bent.