6-persoons stacaravan, cat B (42m2)

Als u wilt genieten van een mooie vakantie en van alle gemakken voorzien, kunt u bij ons terecht voor de huur van een luxe 6 persoonsstacaravan. De stacaravans zijn allemaal idenktiek en hebben als indeling:

  • een slaapkamer met een tweepersoonsbed 
  • een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden
  • een slaapkamer met een stapelbed
  • badkamer met wastafel, toilet en douche
  • compleet ingericht keuken met koffiezetapparaat, theekoker, magnetron en koelkast met diepvriesvak.
  • woonkamer met los meubilair en televisie (kabel tv) en een aparte eethoek
  • de caravan is voorzien van centrale verwarming

Er zijn standaard eenpersoons dekbedden en kussen aanwezig. Het dekbedovertrek, kussensloop en onderlaken moet u zelf meenemen of kunt u huren voor € 7,00 per bed.

Benieuwd wat er nog meer in de stacaravan aanwezig is? Klik hier voor de inventarislijst.

De eindschoonmaak is inclusief.

Tevens is er een tuinset aanwezig om lekker buiten te zitten. U kunt uw auto bij de stacaravan parkeren, het is echter alleen toegestaan om 1 auto bij de stacaravan te plaatsen. Indien u met 2 auto's komt dient u de 2de auto vooraan de camping op de parking te laten staan.

In de zespersoons stacaravans zijn honden niet toegestaan. 

De 6 persoons stacaravan zijn te vinden op de plattegrond nummers 40 t/m 45. Deze stacaravans liggen recht tegenover een toeristenveld en staan allemaal op een ruim perceel en u vindt de stacaravans op de nummers 800 t/m 805. Deze stacaravans staan op een veld. Hierdoor heeft het veld een gezellige uitstraling en dat merk je aan de sfeer. Bij zowel de 40 serie als de 800 serie is een speeltuin vlakbij.

Er is gratis wifi in de accommodatie.  U kunt met meerdere gebruikers tegelijk gebruik maken van de wifi in de accommodatie.