Kamperen in Zeeland

bij Recreatiecentrum de Vogel

5-sterren familiecamping, geschikt voor jong en oud!

Of je nu op zoek bent naar een kampeerplaats, een seizoenplaats of een jaarplaats het kan allemaal

Op de camping geniet je van het buitenleven met alle comfort binnen handbereik. Op de kampeervelden kan je kamperen met je eigen tent, caravan of camper. De ruime en groene kampeervelden zijn altijd in de buurt van een sanitairgebouw en speeltoestel voor de kinderen. Het park heeft alles in huis om het de kinderen naar de zin te maken: voorzieningen om te spelen, zwemmen en een uitgebreid animatieprogramma om aan deel te nemen.

Kamperen in Zeeland

Voor iedere kampeerder is er een passende plaats want bij Recreatiecentrum de Vogel heb je keuze uit verschillende soorten kampeerplaatsen. Een aantal plaatsen liggen direct aan het water met een prachtig uitzicht over het meer en een aantal plaatsen hebben zelfs privé sanitair! Natuurlijk beschikken de kampeerplaatsen over gratis WiFi.

Neem je graag je hond mee op vakantie? Ook bij De Vogel is je huisdier van harte welkom.

Zoek je een 5-sterren camping in Zeeland met alles erop en eraan? Dan ben je bij Recreatiecentrum de Vogel aan het juiste adres!

Bekijk de plattegrond

Sanitairgebouwen

De kampeerplaatsen zijn altijd in de buurt van een sanitairgebouw. Over heel de camping hebben we vijf sanitairgebouwen. De grotere gebouwen zijn luxe uitgerust en zijn voorzien van toiletten, douches, familiedouches, kindersanitair en sanitair voor mindervaliden. Enkele sanitairgebouwen zijn voorzien van een wasserette. Twaalf kampeerplaatsen zijn voorzien van privé sanitair. Deze plaatsen hebben een eigen unit op de plaats met een douche, toilet en wastafel en aan de buitenkant een afwasplaats. 

Gebruik van de sanitairgebouwen is gratis m.u.v. de douches en wasserette. De kampeerplaatsen met privé sanitair maken gratis gebruik van de douche op de plaats.

Bekijk onze faciliteiten

Selecteer een vertrek- en aankomstdatum