Restaurant 

Naast de indoor speeltuin, het indoor zwembad en de overdekte plaza is er in het gebouw ook een royaal en gezellig restaurantgedeelte en een cafetaria (inmiddels beroemd om de huisgemaakte frites en saté!). Het terras met uitzicht op het spraypark, familieglijbaan en de parkvijver. In het restaurant bent u welkom voor zowel een hapje, drankje als lunch en diner. Daar zijn de bediening én de prijzen vriendelijk! Van een kopje koffie met een warm stukje appeltaart tot een luxe 3-gangen maaltijd...alles is mogelijk. Bovendien is de zaal heel geschikt voor kleinere en grotere partijen, feesten, reunie.... wij zorgen graag voor u! Klik hier voor de menukaart!

In de winter brandt gezellig de open haard. Samen of met de kinderen, familie, kennissen een intiem samenzijn. Wij zorgen voor de entourage en de inwendige mens! Bij mooi weer is t fijn vertoeven op het terras. U bent heerlijk aan het relaxen terwijl de kinderen zich vermaken in het zwembad, spraypark (tijdens de wintermaanden niet geopend) of indoor speeltuin. Stelt u zich eens voor... u zit in de zon achter een heerlijke coupe ijs of een verfrissend koud biertje... heeft u al vakantiegevoel?

Heeft u een kleinere of zelfs een hele grote (zakelijke) bijeenkomst te organiseren? Wij zorgen voor een onvergetelijk samenzijn. Neem contact met ons op om de details te bespreken zodat we een offerte kunen maken die precies aansluiten bij uw wensen en budget. Diner, buffet, brunch, hapje en drankje? Alles kan. 0114-681625 of info@de-vogel.nl

In het plazagebouw kunt u gebruik maken van gratis wifi 

 

 

 

 

 
heerlijk buffet?
Brunch, lunch, diner? 
Alles kan!