Vakantie in Zeeland

bij Recreatiecentrum de Vogel

paco
Boekingen voor 2021Boek hier

Camping in Zeeuws-Vlaanderen

ANWB 5-sterren camping

Wil je een vakantie doorbrengen in Zeeland? Denk dan eens aan Zeeuws-Vlaanderen! Recreatiecentrum de Vogel is een 5-sterren familiecamping gelegen in het zuidelijkste deel van Zeeland, Zeeuws-Vlaanderen. Op ons ruim opgezette en kindervriendelijke vakantiepark kunt u kamperen of een stacaravan, bungalette of bungalow huren. Dankzij de uitgebreide faciliteiten beleeft u en uw gezin een onvergetelijke vakantie! 

Boek nu!

Familievakantie

Zoek je een kampeerplaats vlakbij een speeltuin, met uitzicht over het meer of dichtbij een sanitairgebouw of zelfs liever met privé sanitar? Voor iedere kampeerder is er een passende plaats bij Recreatiecentrum de Vogel. Natuurlijk beschikken de kampeervelden over gratis WiFi en zijn ook huisdieren van harte welkom! 

Huur je liever een stacaravan, chalet of bungalow? Ook dan zijn er een tal van opties, van een 4 tot 20 persoon accommodaties. Voor ieder wat wils!

Bekijk alle mogelijkheden

Zeeuws-Vlaanderen

Ontdek en beleef

Zeeuws-Vlaanderen is verdeeld in drie gemeenten: Sluis, Terneuzen en Hulst. Recreatiecentrum de Vogel is gelegen in Hengstdijk en valt onder de gemeente Hulst. De uitgestrekte omgeving van Recreatiecentrum de Vogel is perfect voor een wandeling of fietstocht.

Wissel uw dagje strand, fietsen en bezoek aan Hulst af met een bezoekje aan gezellige Belgische steden!

De omgeving